Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute fra Nørresundby

Planlægger du at handle en ting i Nørresundby, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 gode priser af fragt fra Nørresundby lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Nørresundby

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Nørresundby

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Nørresundby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.