Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave i Nykøbing F

Påtænker du at handle en brugt ting i Nykøbing F, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 skarpe tilbud på fragt fra Nykøbing F her. Ved at benytte en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Nykøbing F

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Nykøbing F

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Nykøbing F, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.