Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute i Odense

Overvejer du at byde på en brugt ting i Odense, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Odense her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Odense

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Odense

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Odense, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.