Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute fra Ølstykke

Påtænker du at handle en ting i Ølstykke, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Ølstykke her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ølstykke

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Ølstykke

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Ølstykke, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.