Brug en vognmand der allerede har en rute fra Redsted

Påtænker du at købe en brugt ting i Redsted, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire stærke priser på fragt fra Redsted lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Redsted

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Redsted

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Redsted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.

Vi kender det alle sammen. Avispapir, flytterod og uendelig nedpakning er den nemme del af at skulle flytte. Dertil kommer udfordringen ved at finde et flyttefirma og allerhelst et professionelt firma der kan tilbyde billig flytning. Det kan hurtigt blive en omkostningsfuld fornøjelse at bestille et flyttefirma og heldigvis er det ikke noget man har behov for, ret mange gange i løbet af et helt liv. Men derfor er kunne det alligvel være rart at spare nogle penge, når det nu endelig skal være. Og hvis du skal flytte fra en et eller toværelses lejlighed (Eller et kollegieværelse) så er der virkelig penge at spare. Vi udbyder din flytteopgave til vognmænd og fragtfirmaer der i forvejen kører samme rute, og dermed har mulighed for at tilbyde en super skarp pris på billig flytning.

  • Udfyld vores enkle formularformular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du vognmandens kontaktinfo kvit og frit
[/fusion_text][/fusion_builder_column]
Billig flytning

Få tilbud på billig flytning fra flyttefirmaer der allerede kører samme rute

Sådan får du udført en billig flytning

Når du flytter fra en mindre lejlighed (etværelses, toværelses eller kollegieværelse) er der ingen grund til at betale samme pris, som hvis du skulle flytte fra en stor villa. Når et flyttefirma beregner deres priser skal du som regel betale for en lastbil (Alene broafgift er hurtigt 1200kr) to flyttemænd samt en skyhøj timepris. Vores koncept gør det muligt for dig, at få tilbud fra en mindre vognmand der kører i en lille flyttebil og allerede har en planlagt opgave hvor han, i dette tilfælde, krydser storebælt og dermed allerede har fået betalt broen. Hvis du selv kan hjælpe med at bære tingene ned i bilen, eller kan arrangere en hjælpende hånd, så skal du kun betale for den tid chaufføren bruger på at læsse bilen samt en mindre beløb for at køre turen efterfølgende. I forhold til traditionelle priser fra flyttefirmaer kan du hermed spare 50-75% og således få en billig flytning.

Professionelt flyttefirma

Du skal ikke være bekymret for at kvaliteten falder, selvom prisen tager et styrtdyk, for de vognmænd der byder på din opgave er alle sammen professionelle transportvirksomheder der hver eneste dag udfører fragtopgaver af alverdens godstyper for alverdens kundetyper, private såvel som erhvervskunder. Det sikrer dig en professionel service af en erfaren fragtmand. Ved at køre i en mindre fragtbil, der allerede har fået betalt en del af omkostningerne og ligeledes kun har en chauffør er det muligt at tilbyde dig en billig flytning med samme høje kvalitet som du ellers finder. Systemet hvor transportørerne er tilmeldt hedder Cargomatch og kan ses lige her. For at blive tilmeldt Cargomatch og dermed få mulighed for at byde på din flytteopgave, skal vognmændende bl.a. dokumentere at de har en godsforsikring.