Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur fra Regstrup

Påtænker du at handle en ting i Regstrup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Regstrup her. Når du benytter en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Regstrup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Regstrup

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Regstrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.