Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute fra Rønde

Planlægger du at byde på en brugt ting i Rønde, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Rønde her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Rønde

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Rønde

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Rønde, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.