Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave i Rørvig

Påtænker du at handle en ting i Rørvig, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Rørvig her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Rørvig

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Rørvig

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Rørvig, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.