Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur i Ruds Vedby

Overvejer du at byde på en ting i Ruds Vedby, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få fire gode priser på fragt fra Ruds Vedby her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ruds Vedby

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Ruds Vedby

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Ruds Vedby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.