Brug en transportør der i forvejen har en rute fra Rynkeby

Overvejer du at handle en brugt ting i Rynkeby, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Rynkeby her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Rynkeby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Rynkeby

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Rynkeby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.