Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Sandved

Påtænker du at købe en brugt ting i Sandved, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Sandved lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Sandved

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Sandved

Du får altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Sandved, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.