Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave fra Silkeborg

Påtænker du at handle en ting i Silkeborg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis bede om fire stærke priser af fragt fra Silkeborg her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Silkeborg

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Silkeborg

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Silkeborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.