Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave i Sindal

Planlægger du at købe en ting i Sindal, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis hente fire gode priser på fragt fra Sindal her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Sindal

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sindal

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Sindal, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.