Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en opgave fra Skagen

Overvejer du at handle en brugt ting i Skagen, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis få fire stærke priser af fragt fra Skagen lige her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Skagen

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Skagen

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Skagen, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.