Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Skamby

Påtænker du at handle en brugt ting i Skamby, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire gode tilbud af fragt fra Skamby her. Ved at benytte en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Skamby

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Skamby

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Skamby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.