Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute i Søborg

Overvejer du at købe en brugt ting i Søborg, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 stærke tilbud på fragt fra Søborg her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Søborg

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og billig fragt fra Søborg

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Søborg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.