Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur i Sønder Omme

Planlægger du at byde på en brugt ting i Sønder Omme, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire skarpe tilbud af fragt fra Sønder Omme lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Sønder Omme

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Sønder Omme

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Sønder Omme, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.