Brug en fragtmand der allerede har en rute fra Stensved

Planlægger du at købe en brugt ting i Stensved, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Stensved her. Når du bruger en fragtmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Stensved

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Stensved

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Stensved, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.