Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave i Store Merløse

Påtænker du at byde på en ting i Store Merløse, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Store Merløse lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Store Merløse

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Store Merløse

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Store Merløse, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.