Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave i Thyholm

Påtænker du at byde på en ting i Thyholm, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Thyholm her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Thyholm

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Thyholm

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Thyholm, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.