Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute fra Tilst

Planlægger du at byde på en brugt ting i Tilst, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire stærke tilbud af fragt fra Tilst lige her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Tilst

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Tilst

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Tilst, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.