Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Tinglev

Påtænker du at handle en brugt ting i Tinglev, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 stærke tilbud af fragt fra Tinglev her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Tinglev

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Tinglev

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Tinglev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.