Brug en fragtmand der allerede har en tur i Værløse

Påtænker du at byde på en ting i Værløse, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 stærke tilbud af fragt fra Værløse lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Værløse

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Værløse

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Værløse, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.