Brug en fragtmand der allerede har en rute fra Valby

Overvejer du at handle en ting i Valby, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Valby her. Når du benytter en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Valby

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Valby

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Valby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.