Brug en fragtmand der i forvejen har en tur i Vejby

Planlægger du at handle en ting i Vejby, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis få fire stærke priser på fragt fra Vejby her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Vejby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Vejby

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Vejby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.