Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute fra Aars

Påtænker du at handle en brugt ting i Aars, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Aars her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Aars

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Få 4 gode tilbud

Sikker og billig fragt fra Aars

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Aars, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.