Brug en vognmand der allerede har en rute fra Ejstrupholm

Planlægger du at handle en brugt ting i Ejstrupholm, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få 4 skarpe tilbud af fragt fra Ejstrupholm her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Ejstrupholm

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ejstrupholm

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Ejstrupholm, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.