Brug en fragtmand der i forvejen har en tur i Esbjerg

Påtænker du at byde på en brugt ting i Esbjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire skarpe tilbud af fragt fra Esbjerg lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Esbjerg

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Esbjerg

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Esbjerg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.