Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en tur fra Fjerritslev

Planlægger du at handle en ting i Fjerritslev, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 skarpe priser på fragt fra Fjerritslev her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Fjerritslev

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Fjerritslev

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Fjerritslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.