Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave fra Flemming

Planlægger du at købe en brugt ting i Flemming, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Flemming her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Flemming

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Flemming

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Flemming, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.