Brug en transportør der i forvejen har en tur i Hadsten

Planlægger du at byde på en brugt ting i Hadsten, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire gode tilbud af fragt fra Hadsten lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Hadsten

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Hadsten

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Hadsten, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.