Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute fra Harpelunde

Påtænker du at byde på en brugt ting i Harpelunde, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 skarpe tilbud af fragt fra Harpelunde lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Harpelunde

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Harpelunde

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Harpelunde, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.