Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute fra Havdrup

Påtænker du at købe en brugt ting i Havdrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Havdrup lige her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Havdrup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Havdrup

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Havdrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.