Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Herfølge

Planlægger du at byde på en brugt ting i Herfølge, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og helt gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Herfølge her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Herfølge

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Herfølge

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Herfølge, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.