Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute fra Hjørring

Planlægger du at købe en brugt ting i Hjørring, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Hjørring her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hjørring

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hjørring

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Hjørring, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.