Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en rute i Hobro

Påtænker du at byde på en brugt ting i Hobro, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Hobro lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hobro

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hobro

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hobro, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.