Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Holte

Planlægger du at købe en ting i Holte, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud af fragt fra Holte lige her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Holte

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Holte

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Holte, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.