Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Hørning

Planlægger du at købe en brugt ting i Hørning, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Hørning her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Hørning

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hørning

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Hørning, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.