Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Kettinge

Planlægger du at handle en ting i Kettinge, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Kettinge lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Kettinge

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Kettinge

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Kettinge, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.