Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en rute i Kværndrup

Planlægger du at byde på en ting i Kværndrup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis hente 4 stærke priser af fragt fra Kværndrup lige her. Når du bruger en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Kværndrup

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Kværndrup

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne byde på fragt fra Kværndrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.