Brug en vognmand der i forvejen har en opgave i Løgstør

Påtænker du at købe en brugt ting i Løgstør, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Løgstør lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Løgstør

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Løgstør

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Løgstør, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.