Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en rute i Mårslet

Planlægger du at byde på en ting i Mårslet, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente 4 stærke tilbud på fragt fra Mårslet her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Mårslet

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Mårslet

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Mårslet, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.