Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute fra Nørre Snede

Overvejer du at købe en ting i Nørre Snede, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis hente fire gode tilbud på fragt fra Nørre Snede her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Nørre Snede

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Nørre Snede

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Nørre Snede, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.