Få tilbud fra en vognmand der allerede har en rute i Østermarie

Overvejer du at købe en brugt ting i Østermarie, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og gratis få 4 stærke tilbud på fragt fra Østermarie her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Østermarie

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Østermarie

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Østermarie, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.