Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Pandrup

Påtænker du at handle en ting i Pandrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis få fire gode tilbud af fragt fra Pandrup lige her. Ved at bruge en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Pandrup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Pandrup

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Pandrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.