Brug en fragtmand der allerede har en rute fra Ranum

Planlægger du at købe en brugt ting i Ranum, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis få 4 stærke priser på fragt fra Ranum her. Når du benytter en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ranum

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ranum

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Ranum, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.