Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur i Ringe

Overvejer du at byde på en ting i Ringe, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og gratis få fire skarpe priser på fragt fra Ringe lige her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Ringe

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Ringe

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Ringe, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.