Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave i Rønnede

Planlægger du at byde på en ting i Rønnede, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om fire gode priser af fragt fra Rønnede her. Når du bruger en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Rønnede

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Rønnede

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Rønnede, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.