Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en rute i Rude

Planlægger du at handle en ting i Rude, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 gode tilbud på fragt fra Rude lige her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Rude

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Rude

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Rude, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.