Få tilbud fra en transportør der allerede har en tur fra Smørum

Planlægger du at handle en ting i Smørum, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Smørum her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Smørum

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Smørum

Du får altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Smørum, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.